Cogo versie 3

Posted on Posted in cogo

Versie 3 van Cogo data collection is deze week live gegaan! Daarnaast zijn de voorbereidingen getroffen voor publicatie de Apple en Play store. Wat is er precies veranderd?

Nieuw

Punten, lijnen en vlakken. Deze nieuwe versie heeft ondersteuning voor het invoeren van punten, lijnen en vlakken. Uiteraard op de eenvoudige manier zoals je al gewend bent en volledig geschikt voor touch.

Cogo in je moedertaal. De nieuwe versie is meertalig en op dit moment in het Nederlands en Engels beschikbaar. Hier hoef je niets voor te doen, de applicatie kiest op basis van je instellingen de juiste taal.

Verbeterd

De snelheid is flink verbeterd. Dit is vooral te merken aan de opstarttijd en response tijden van de applicatie. De broncode is compleet herschreven om deze snelheidswinst te halen.

De nieuwe Cogo zal op basis van de grootte van het scherm de interface aanpassen. Wanneer je op een telefoon geodata verzamelt zal de informatie klein en compact zijn. Op een tablet of een desktop zal direct meer informatie getoond worden.

Dark mode zal automatisch worden geactiveerd als je dit hebt ingesteld in je besturingssysteem.

LinkedIn groep

Wil je continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan is het handig om deze LinkedIn groep te volgen.